Zlatko Horvat

APPCRO BMS platforma vrijedna je pohvale. Ubrzali smo poslovne procese te povećali prihode uz uštede u ljudskom radu i materijalnim troškovima. Također, naša iskustva s korisničkom podrškom su vrlo pozitivna. Rekao bih i iznad očekivanja, stoga moje tople preporuke.

Filip Kisić

Sa Appcro imamo izvrsnu suradnju od samog početka. Tehnološka rješenja su izvrsna, trenutno koristimo više pod-sustava APPCRO BMS platforme. Dodatno smo nabavili i implementirali Infinity GDPR Manager koji nam je izuzetno olakšao prilagodbu na novi zakon o zaštiti podataka.

Davor Stanko

Imali smo priliku putem EU fondova implementirati vrlo modernu APPCRO BMS platformu. Vrlo smo zadovoljni s IT rješenjem, te smo dodatno implementirali i Infinity GDPR Manager. Implementacija je izvršena u vrlo kratkom roku, a sustavi su izuzetno napredni i moderni.

Robert Kombol

Ukratko pohvale za brzu implementaciju APPCRO BMS platforme u našu tvrtku. Moram također pohvaliti i cijelu Appcro ekipu koja je bila vrlo profesionalna i susretljiva. Impresionirani smo s tehnologijom i količinom dostupnih alata i funkcionalnosti platforme.

Vitomir Lučić

APPCRO BMS platforma olakšala nam je upravljanje kompletnom organizacijom. Radi se o izvrsnom proizvodu, prepunom funkcionalnosti, koji se vrlo brzo implementira. U svakom slučaju moja topla preporuka za sve one koji žele unaprijediti poslovne procese.